Lideka BE Helpdesk logo
Lideka BE Helpdesk logo

Alle artikelen

Verzending, Voorraad, Retourneren en Garantie

Hier vind je alle informatie omtrent Verzending, Voorraad, Retourneren en Garantie bij Lideka

Verzending

Al onze bestellingen worden gratis verzonden! Je betaalt hier helemaal niets voor. Je bestelling wordt afgeleverd op het door jou aangegeven adres tijdens het bestellen, of bij een PostNL-afhaalpunt. Dan wordt het pakket bij de buren afgeleverd.

Voorraad

Helaas kunnen wij een geplaatste bestelling niet meer wijzigen. Zolang je bestelling nog niet in het verzendproces zit kunnen wij je bestelling wel annuleren zodat je een nieuwe bestelling kunt plaatsen, neem hiervoor contact met ons op.

Retour Voorwaarden

Is je pakketje niet naar wens? Wat vervelend! Dit willen we natuurlijk snel voor je oplossen. Binnen 60 dagen na ontvangst kun je een product retourneren. Dit kan makkelijk door een mail te sturen naar: [email protected]

Garantie

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Beoordelingsbeleid

Welkom op onze pagina met echte gebruikersbeoordelingen. Bij Lidekahome hechten we veel waarde aan de feedback van onze klanten en streven we ernaar de best mogelijke ervaring te bieden. Als onderdeel van onze toewijding aan transparantie en klanttev